Silje Enersen

Tannlege, spesialist i kjeveortopedi.

Utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo, 2005. Har jobbet offentlig og privat som allmenntannlege fra 2005 til 2012, da hun begynte på spesialistutdanningen. Har blant annet jobbet på Kongsberg Tannklinikk. Var ferdig utdannet spesialist i kjeveortopedi fra Universitetet i Oslo i 2015.

Medlem av Norsk kjeveortopedisk forening, Den norske tannlegeforening og Buskerud tannlegeforening.

 

Marta Habo

Tannlege, spesialist i kjeveortopedi.

Utdannet tannlege ved Det medisinske Universitetet i Pecs, Ungarn, i 2005. Tok så spesialisering i kjeveortopedi i ved Det medisinske Universitetet i Szeged, Ungarn og Universitetet i Malmö, Sverige.

Har jobbet som spesialist i kjeveortopedi i Norge siden 2009, og hos Øystein Skogan i Kongsberg siden 2012. Snakker godt norsk etter mange år i Sverige og Norge.

Medlem av Norsk kjeveortopedisk forening, Den norske tannlegeforening og Buskerud tannlegeforening.

 

 

Thea Svendsen

Thea Svendsen er utdannet fotograf, og innen musikk. Hun har bred arbeidserfaring med kundebehandling bl.a. fra butikk. Hun har har fått opplæring innen helse, og har jobbet hos oss fra 2021.

 

 

 

 

Hege Charlotte Karlsen

Tannlegeassistent.

Utdannet helsefagarbeider i 2010. Jobbet etter dette flere år i Tømmeråsgården Omsorgsbolig. Har erfaring med å jobbe med barn og unge bl.a. som assistent for psykolog. Har de senere årene vært i permisjon med barn og tatt videreutdanning for generell studiekompetanse. Har vært i praksisen siden 2018.

 

 

 

Gintare Perminaite

Autorisert tannhelsesekretær.

Utdannet tannhelsesekretær fra Åssiden VGS i 2018. Har vært utplassert ved både offentlige og private tannlegepraksiser i Buskerud. Har vært hos oss siden 2017.

 

 

 

Maj Tone Tande

Autorisert tannhelsesekretær.

Utdannet ved Åssiden VGS. Har lang erfaring som tannhelsesekretær, og har jobbet i praksisen siden den ble startet i 1978. Har jobbet hos Øystein Skogan, Kongsberg Tannregulering, samt hos allmennpraktiserende tannlege. 

Kongsberg Tannregulering ASSkolegata 83611 KongsbergTelefon: 32724470 E-post: post@kongsbergtannregulering.no